Shijoje Momentin

DJ DRENI

Our Services

SHËRBIMET TONA

MUZIKË

GJIRIME

FOTOGRAFI

KORREKTËSI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SAKTËSI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SERIOZITET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PËRGJEGJËSI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROFESIONALIZËM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BESUESHMËRI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NA NDIQNI NË YOUTUBE

Na ndiqni në kanalin tonë zyrtar në YouTube, për më shumë video nga puna jonë!

Our Story

HISTORIA JONË

DJ DRENI është një kompani e cila ju ofron të gjitha shërbimet për organizimin e nje eventi madhështorë. Dj Dreni ka për qëllim t’i ofrojë klientëve të saj shërbimet si muzikë e xhirime të ngjarjeve të ndryshme përmes pakove speciale për video klipe, dasma, evente dhe konferenca. Këto pako janë dizajnuara për t’i përmbushur kërkesat nga më modestet e deri tek ato më specialet, dhe si të tilla ato janë të përshtatshme për çdo klient dhe çdo buxhet. 

zane-persaud-F_2bqTZ0Vl0-unsplash

Ofertë Speciale

MUZIKË DJ + GJIRIME + FOTOGRAFI

Për Vetëm 600€‎

Recent Events

EVENTET E FUNDIT

1
EVENTE ME MUZIKË​

Evente të sukses’shme me muzikë për të cilat u perkujdes Dj Dreni

1
EVENTE ME GJIRIME​

Evente të sukses’shme me xhirime për të cilat u perkujdes Dj Dreni

1
FOTO ALBUME​

Fotoalbume të sukses’shme për të cilat u perkujdes Dj Dreni

Our Clients

FJALËT E KLIENTËVE

Scroll to Top